4-12 jaar

Happy Fit Corona Update

Drie weken achter elkaar op de Nintendo of YouTube-filmpjes bingen, is voor zowel kind als ouder niet een ideale dagbesteding. Inmiddels zitten we al een aantal weken thuis en begint her en der de verveling toe te slaan. Het vele verplicht thuiszitten kan voor zowel fysieke als mentale gesteldheid voor belasting zorgen. Hoe kan je in deze tijd op een gezonde wijze om met die thema’s en wat zijn originele manieren om je kroost en jezelf deze tijd door te laten komen? Happy Fit Rijswijk en haar partners geven je een update met handige tips en tricks! Houdt deze pagina in de gaten!

Happy Fit 0-12 is druk bezig om Rijswijkse kinderen van 0-12 en hun ouders te bereiken om hen te stimuleren bij het aannemen van een gezonde leefstijl. Happy Fit 0-12 zorgt ervoor dat kinderen, ouders en de buitenwereld (zoals bijvoorbeeld professionals, leerkrachten) kennis, kunde en vaardigheden opdoen over een gezondere leefstijl en hier enthousiast over worden. Een gezonde ontwikkeling van een kind komt enkel tot zijn recht als er een aanbod is vanuit de dynamische driehoek: met kinderen, met ouders en de buitenwereld.

Gemeente Rijswijk, Welzijn Rijswijk, Florence, Schoolformaat, GGD Haaglanden, JGZ ZHW en Haaglanden Beweegt hebben de handen ineen geslagen en verzorgen een aanbod in Rijswijk op gezonde leefstijl. Dit gebeurt door verbinding en samenwerking , waardoor er een mooi passend aanbod op bewegen, (op)voeding en welbevinden (weerbaarheid) voor kinderen , ouders en professionals is ontstaan. Zo werken we allemaal aan een gezonde leefstijl en leefomgeving: de gezonde keuze wordt de norm bij kinderen en ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en andere professionals!

Happy Fit 0-12 biedt op scholen activiteiten aan voor kinderen, ouders en leerkrachten: o.a. de Happy Fit week. Daarnaast zijn activiteiten georganiseerd in de wijk, zoals SuperChefs en Rots en Water trainingen en elke (school)vakantie zijn er activiteiten in het kader van Happy Fit voor kinderen en hun ouders! Meer weten over activiteiten in de wijk of op school? Voor meer informatie kunt u terecht bij Sharida Imamdi / 06 450 074 63

Wijkactiviteiten

*Op dit moment is er geen Superchefs, houdt onze social media in de gaten voor een nieuwe reeks.

 

**Komende schoolvakantie is er geen Escaperoom maar wel een andere Happy Fit activiteit, kijk op  http://www.haaglandenbeweegt.nl/vakantieactiviteiten/ voor de mogelijkheden.

Elke schoolvakantie tijdens het programma van de Ontdekkers Rijswijk zie http://www.haaglandenbeweegt.nl/vakantieactiviteiten/

Les G-bootcamp

Wanneer: Vrijdag van 10.00 uur tot 10.45 uur
Locatie: Verzamelen bij Marshallplein 39, te Rijswijk
Meer informatie: à Jaleesa Lubis à 06 467 467 67

Wandelen

Wanneer: Vrijdag van 10.00 uur tot 10.45 uur
Locatie: Verzamelen bij Marshallplein 39, te Rijswijk
Meer informatie: à Jaleesa Lubis à 06 467 467 67

Les G-Korfbal

Wanneer: Donderdag om 19.30 uur 
Locatie: Refleks Korfbal à Schaapweg 2D, Rijswijk
Meer informatie: Joke van Lith à 06 11717554

Les G-Voetbal

Wanneer: Maandagen en woensdagen van 19.15 uur tot 20.45 uur 
Locatie: Sportpark Vredenburch à Julialaantje 15b, Rijswijk
Meer informatie: Tjabel Daling à 06 55883604

HOI ik ben fitzie! Hoe kan ik je helpen?